Qui som

KRAKATOA RECORDS

in vinyl we trust

Krakatoa Records és un projecte que neix de la passió per la música i, més concretament, pel seu format físic analògic més extés i venerat: el vinil. Com a músics, DJ’s, participant en segells, distribuïdores, col·lectius, organitzant concerts, etc., sabem l’esforç que hi ha darrere de cada projecte de disc, pel que el nostre objectiu principal és oferir proximitat, tracte humà i directe; compromís i respecte per la vostra feina.

Amb la nostra empresa pretenem, a més, contribuir al desenvolupament d’una industria musical més forta i facilitar l’edició i difusió d’allò que més ens agrada: la música. I encara millor si és en un format físic i tangible.

Des de que vam obrir les portes l’any 2013 hem estat en un procés d’aprenentatge continu intentant millorar en cada aspecte de la nostra feina per tal d’oferir una atenció al client professional i propera, a més d’una qualitat òptima dels nostres discos. Per aquest motiu, hem anat millorant també les nostres instal·lacions i maquinaria, especialment amb l’adquisició d’una premsa d’última generació amb la tecnologia més avançada i les garantíes que ofereix Pheenix Alpha, empresa capdavantera en maquinaria per fabricació de vinils.

Respectem, admirem i ens sentim part d’una àmplia comunitat de creadors, músics, segells i col·lectius que valoren la música des d’una sensibilitat especial. Krakatoa és mostra d’això, del desig de cobrir un servei en l’edició, des de la proximitat i el compromís.


Si esteu pensant en editar la vostra música en vinil, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Us informarem i assessorarem en allò que necessiteu.