Qui som

KRAKATOA RECORDS

in vinyl we trust

KRAKATOA Records és un projecte que neix de la passió per la música i, més concretament, pel seu format físic analògic més extés i venerat: el vinil. Com a músics, editors o punxadiscos, trobem a faltar una alternativa pròxima pel que fa a la fabricació de discos, sobretot tenint en compte l’actual situació de l’escena musical i la creixent diversitat de segells discogràfics, molts d’ells independents.

 

La nostra especialitat

El procés de fabricació de discos de vinil en l’àmbit estatal és quelcom que des de l’aparició del format CD va anar en decliu fins la seva total desaparició fa ja algunes dècades. Amb aquesta nova empresa pretenem contribuir al desenvolupament d’una industria musical més forta i facilitar l’edició i difusió d’allò que més ens agrada: la música. I encara millor si és en un format físic i tangible.

 

Com ho fem

Molt de treball i tota la nostra il·lusió és el que hi ha al darrere d’aquesta fàbrica de discos de vinil que acaba d’obrir les portes.

Respectem, admirem i ens sentim part d’una àmplia comunitat de creadors, músics, segells i col·lectius que valoren la música des d’una sensibilitat especial. KRAKATOA és mostra d’això, del desig de cobrir un servei en l’edició, des de la proximitat i el compromís.

Des de KRAKATOA sabem l’esforç que hi ha darrere de cada projecte de disc, perquè a banda de fabricants, portem anys com a músics o DJ’s, participant en segells, distribuïdores, col·lectius, organitzant concerts, … Des de la nostra empresa oferim proximitat, tracte humà i directe; compromís i respecte per la vostra feina.